ОУ “Петко Рачов Славейков” Ямбол

Искам да зная, да мога, да бъда!

Съобщение! За безплатните карти за градския транспорт на учениците от 1 до 4 клас

Уважаеми родители,

От понеделник започна продажбата на новите абонаментни карти за градски транспорт в Ямбол. Новият превозвач информира, че с безплатни карти за градски транспорт пътуват само учениците от първи до трети клас. Учениците от четвърти клас и нагоре вече ще пътуват само срещу заплатена карта или билет за градския транспорт. Децата (1-3 клас) пътуват безплатно по всички линии на градския транспорт, като техните карти са издадени още преди нова година.

От фирмата, обслужваща автобусните линии в Ямбол, са категорични обаче, че останалите карти с преференции вече не важат. Картите с доплащане,както и тези, издадени на определени целеви групи не се признават за валидни.
Абонаментни карти за всички автобусни линии от градския транспорт се получават на ул. „Джон Атанасов“ 8 (НТС – Ямбол), офис 111. Картите са два вида: за един месец за една линия, и за всички линии за същия срок. Цената на месечната карта за една линия е 16 лв, като картата важи и за другите автобуси, там където маршрутът им се препокрива. Абонаментна карта за цялата градска мрежа е на цена 35лв за месец.
Промяна в цените на абонаментните карти за градския транспорт в Ямбол няма, тъй като няма промяна в цената на билета.

 

Източник: http://www.radio999bg.com/index.php?id=26192