ОУ “Петко Рачов Славейков” Ямбол

Искам да зная, да мога, да бъда!

Световна седмица по предприемачество 14-20 ноември 2016 г.

За поредна година,ОУ „П.Р.Славейков“ се присъединява към световната седмица по предприемачество – инициатива, организирана в цял свят и подкрепена от Джуниър Ачийвмънт България.

По случай седмицата по предприемачество, училището е подготвило събития, насочени към ученици и родители и партньори.

Открит урок „Ани и панаира“ подготвен от 1а клас с класен ръководител Маргарита Нанкова и учител Мария Александрова. Техни помощници и ментори в това занятие бяха учениците от 4а клас с класен ръководител Снежана Василева.

Малките ученици научиха понятията „Печеля“ и „Спестявам“. Изработиха предмети от хартия и картон. Подредиха ги в сергии и играха на „панаир“.

Открит урок „Нашето семейство“ подготвен от учениците от 2г клас с класен ръководител Галина Палукова. Те също имаха помощници в лицето на деца от 3б клас с класен ръководител Елена Камбурова.

Децата от 2г клас разказаха за техните семейства, професиите на своите родители, членовете на на семейството. Напазаруваха си многобройни семейни ценности и добродетели.

Още снимки разгледайте в рубриката „Галерия“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA